На неколку чекори од рајот

А бев само на еден

но се исплашив од идејата

за постојаност, макар и на среќата

Сега се врткам наоколу

и ги гледам децата

собрани околу шлајката

na-nekolku-cekori-od-rajot

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s