Преуредени предупредувања

Пречесто е пречисто – пречи ли?
Предефинирање се прерпотребни
На прилики произволни
Со прекини предозволени
Предците се предостоинствени
Претесно е за претркувања
Прешироко за привлекувања
Претемно за просечности
Прелиминарни презентации  како префинета прерамка од комбилизон
Прерамно е за да појдеш преку нештото што отскокнува од рамнината

preuredeni-predupreduvanja
Пресврти и преслекувања,претерувања
Претрчувања преку – преливадести предели
Преведе ли?
Производи на попусти,пролонгирања и пропусти
Претерај–претерувај,прерасположи се и премижи
Предмети пред нас пререкуваат премалку
Претпоставувам со прецизно предефинирана предумисла
Претпоставки – премногу се!
Премини…

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s